De A-selectie en staf bedanken hierbij de leden van de OSDB voor hun bijdrage waardoor een trainingskamp in Portugal (Albufera) mogelijk kon worden gemaakt.

Van 12 tot en met 13 januari heeft de A-selectie in Albufeira (Portugal) ein trainingskamp gezetten om zich voor te bereiden op de start van de tweede seizoens helft. 

Naast een eigen bijdrage van de A-selectie, is dit trainingskamp haalbaar geworden,met steun van de leden van de OSDB, door bijvoorbeeld regelmatig loten te kopen voor de verloting op zaterdag na de wedstrijd of op een ander manier een bijdrage te hebben gegeven (heitje voor een karweitje door spelers van de A-selectie). Nogmaals dank daarvoor

Sponsoren hebben ook de mogelijkheid  gekregen om met de A-selectie mee te gaan. Dit jaar heeft Albert Dirk Verwoert van 100% Voetbal daar gebuik van gemaakt en het is hem zeer goed bevallen.

Wellicht volgend jaar iets voor U? 

Bekijk hier de  foto's voor een impressie (klik op de foto om deze uit te vergroten)  


Lees hier een verslag van het trainingskamp 

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.