Na het teleurstellende gelijke spel van Drachtster Boys tegen Winsum afgelopen zaterdag, treedt de ploeg van trainer Hans v.d. Ploeg woensdag 4 april a.s. al weer aan tegen zondag 1e klasser Alcides in Meppel in de beker.

De competitiewedstrijd afgelopen zaterdag was een teleurstellende en de achterstand met Buitenpost is opgelopen tot 7 punten. Daar waar Drachtster Boys stiekem hoopte op puntenverlies van de koploper tegen Oranje Nassau (eindstand Oranje Nassau – Buitenpost 1-2), was zij zelf creatiefloos, inspiratieloos en niet bij de les. Eindstand Drachtster Boys - Winsum 1-1 .

Woensdag in de kwartfinale voor de beker reist Drachtster Boys af naar Alicides in Meppel. Aangezien Alcides een technisch voetballende ploeg is en dat is voor onze jongens een voordeel.  

Inzet woensdag: de halve finale van de districtsbeker Noord en deelname aan de landelijke KNVB-beker 2018-2019 . Hoe mooi zou dat zijn voor onze club die  sinds afgelopen donderdag 29 maart precies 70 jaar bestaat! 

Met de revanche gedachte van afgelopen zaterdag tussen de oren zijn onze jongens absoluut niet kansloos.


Mocht u in de gelegenheid zijn. Aanvang wedstrijd 20.00 uur sportpark Ezinge te Meppel

Eerst volgende thuiswedstrijd is zaterdag 7 april a.s. Wedstrijd Drachtster Boys - d’Olde Veste ‘54.

 

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.