Drachtster Boys heeft zaterdag de laatste thuiswedstrijd tegen Gorecht met 3-1 gewonnen.

Met een stroeve start maakten de mannen van trainer Marius Hendriks het zich onnodig lastig. Gorecht wist al na 5 minuten te scoren via een friemelgoal. Drachtster Boys daar en tegen wist zich langzaam te herstellen en de laatste 20 minuten van de eerst helft bracht de ommekeer.Door het beter spel kon uiteindelijk de achterstand worden omgezet in een 2-1 voorsprong. Nezhar Hassan tekende voor de 1-1 en Rob Schokker voor de  2-1

Direct na de rust kwam Drachtster Boys met uitstekend combinatie voetbal voor de dag. Jordy Kailie kon er direct 3-1 van maken na een aanval uit het boekje.

Doordat Drachtster Boys Gorecht hierna liet komen en veel te veel achter in ging voetballen werd het een rommelige tweede helft. Het middenveld kon het niet meer belopen en de lange bal werd veel te veel gehanteerd. Hopende op individuele momenten van de voorhoede spelers om de voorsprong verder uit te bouwen. Beide ploegen hadden echter niet de scherpte om dit in doelpunten om te zetten waardoor de eindstand al vroeg op het scorebord stond

Al met al wel een verdiende overwinning en een versteviging van de derde positie op de ranglijst. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen. Aanvang wedstrijd om 14.30 in Leeuwarden.

Met dank aan Willem de Vries van NID die de foto's heeft gemaakt en autobedrijf Terpstra voor de wedstrijdsponsoring

Zie voor de ranglijst Stand 1e Klas E

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.