Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Drachtster Boys heeft zaterdag de punten verspeeld in de tweede helft.

De eerste helft was goed om aan te zien en Drachtster Boys beloonde zich zelf in de 13e minuut met een doelpunt van Rob Schokker.

Oranje Nassau deed wat terug en kon de 1-1 vrij snel op het score bord zetten. Hierna was het tweemaal Jan Jacob v.d. Mei die de 2-1 en 3-1 wist te maken.


In de tweede helft was bij Drachtster Boys de organisatie zoek en hing alles als los zand aan elkaar. Oranje Nassau profiteerde hiervan in de 60ste minuut en met de aansluitingstreffer (3-2). Hierna was de verdediging de kluts kwijt en kon Oranje Nassau ook de gelijkmaker laten aantekenen.

Het laatste kwartier speelde Oranje Nassau met 10 man wegens 2x geel en kregen zelfs de beter kansen, maar de eindstand was reeds bepaald (3-3). Door dit gelijke spel kon beide ploegen niet profiteren van het onverwachte verlies van HZZV tegen Broekster Boys. Winsum, die wel wist te winnen, neemt nu de 2e positie op de ranglijst in met 5 punten achterstand op HZVV.

Het duurt even voordat er weer een thuiswedstrijd is. Komende zaterdag speelt Drachtster Boys een uitwedstrijd tegen het altijd stugge en lastige Noordscheschut, de week daarop, op 8 december, een uitwedstrijd tegen Be Quick Dokkum.

Dinsdag 27 november speelt Drachtster Boys nog een uitwedstrijd in de tweede ronde van de districtsbeker tegen Heeg. Moet kunnen, maar bij bekervoetbal weet je het nooit.

Op zaterdag 15 december is de eerste volgende en tevens laatste wedstrijd dit jaar tegen Bedum.

Overigens was het in de OSDB gezellig napraten onder een lekker vishapje namens wedstrijdsponsor Snij Noord

Kijk voor de stand op de ranglijst van de 1e klas E 

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum