Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Geen voetbal op zaterdag, dan maar naar de netwerkborrel

Afgelopen vrijdag was de netwerkborrel intiem en gezellig (zie ook de foto's)

Kaaswinkel 't Tsiispuntsje had een fraai uitziend kaasplankje klaar gemaakt en de aanwezigen genoten daar zichtbaar van onder het genot van een drankje. Veel winterspraat die middag, aangezien de wedstrijd zaterdag geen doorgang kon vinden wegens de sneeuw, die overigens zaterdag als sneeuw voor de zon was verdwenen.

Willem de Vries van NID had de weken er voor weer een idee uitgewerkt en gaf alle aanwezigen een 'limited editon' van een mouse pad. ....al had hij liever gezien dat het wat langer was blijven vriezen.

Ook eens een netwerkborrel mee maken? U bent van harte uitgenodigd op één van de komende netwerkborrels. Houd de site en/of de nieuwsbrief in de gaten.
Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum