Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Uw medewerking wordt gevraagd.

Vanaf vandaag (maandag 11 februari) is de 14e Jeugd Sponsor Actie van start gegaan.

VV Drachtster Boys mag dit jaar wederom meedoen bij de Poiesz in het Centrum. Daar hebben wij een koker hangen om zoveel mogelijk sponsormuntjes te verzamelen. Hoe meer muntjes wij verzamelen hoe hoger het geldbedrag kan worden om dingen te realiseren voor de jeugd. O.a. hebben wij al een keer nieuwe doeltjes kunnen aanschaffen hiervan.

Helpt u ons mee om ook dit jaar weer iets moois aan te kunnen schaffen voor de jeugd? Doneer uw "gratis" spaarmunten in de daarvoor bestemde koker in de Poiesz van het Centrum. En anders kunt u ze elke avond of zaterdag inleveren in de doos in de kantine.

Namens de jeugd alvast heel erg bedankt. Hieronder kunt u de aanbiedingen van deze week (11 t/m 17 ferbuari) alvast zien. KLik op de foto om deze uit te vergroten.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum