Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Drachtster Boys door naar de kwartfinale

De A-selectie heeft zich afgelopen zaterdag geplaats voor de kwartfinale van de districtsbeker.

Broekster Boys werd op eigenveld met 0-3 verslagen. Lees hier het verslag en bekijk de foto’s Broekster-boys uitgeschakeld door effectief Drachtster Boys


Hopelijk levert de loting op 13 maart nu een thuiswedstrijd op want de meeste bekerwedstrijden spelen onze jongens op vreemde bodem. Overigens leuk om te vermelden dat ook O-17 en het derde door zijn in de beker.

Komende zaterdag speelt Drachtster Boys thuis in de compettie tegen PKC’83 uit Groningen. Kijk verderop in de nieuwsbrief voor meer informatie. Voor de goede orde, ook op 23 en 30 maart wordt er thuis gespeeld. Balk en HZVV (inhaal) zijn dan de tegenstanders.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum