Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Netwerkborrel naar de eerste vrijdag van de maand + terugblik Drb-Noordscheschut

De reguliere netwerkborrel vindt vanaf vrijdag 1 november plaats op de eerste vrijdag van de maand.

Hierdoor hebben we naar verwachting minder last van de feestdagen (einde jaar) en/of vakanties aan het einde van de maand.

Afgelopen zaterdag heeft Drachtster Boys zich naar een wellicht onterecht 0-1 verlies gespeeld. Alleen wist de tegenstander te scoren en Drachtster Boys niet.
Pijnlijk en onnodig verlies als je bedenkt dat Noordscheschut technisch en tactisch niet erg sterk was. Huiswerk voor de staf om te achterhalen hoe dit nu kan, terwijl de week ervoor met 0-4 werd gewonnen uit tegen Pelikaan S. Dat is wel een ander niveau dan Noordscheschut!

Lees hier het wedstrijdverslag Drachtster Boys - Noordscheschut of verslag tweenul - noordscheschut-wint-bij-drachtster-boys

Volgende wedstrijd op zaterdag 12 oktober is PKC,  83 - Drachtster Boys. De week erop, zaterdag 19 oktober, spelen we weer thuis en dan tegen Balk

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum