Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Drachtster Boys - d'Olde Veste'54

Komende zaterdag treedt Drachtster Boys aan tegen 'd Olde Veste'54. De nr. 10 thuis tegen de nr. 9.

De club uit Steenwijk heeft 2 punten meer dan onze jongens en gezien de stand op de ranglijst gaat het er zaterdag om of we kunnen aanhaken bij de middenmoot (bij winst) of we in de kelder van de 1e klas E blijven bungelen.

Tevens de vraag wat het trainingskamp in Valencia heeft gedaan met het team. Komt de ploeg van Luitzen Nijboer nu goed uit de startblokken? Na het trainingskamp
in de voorafgaande jaren(2 maal op rij) had de ploeg erg veel moeite de draad weer op te pakken en leed veel puntenverlies.

Gezien de belangen die er nu op het spel staan kan de ploeg zich dat absoluut niet veroorloven. Strijd en inzet moeten gegarandeerd zijn,...we gaan het zien zaterdag.


 Aanvang wedstrijd 14.30, OSDB geopend vanaf 14.00 uur. Wedstrijdsponsor is Kamsma schoenen en de wedstrijdbal wordt aangeboden door Pensioen Service kantoor.

Kijk hier voor de gehele ranglijst 1e klasse E

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum