Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

We zijn weer geopend

Nu de corona maatregelen zijn versoepeld en er weer bezoek mag komen op het sportpark met ingang van afgelopen zaterdag, mogen wij in de OSDB ook weer bezoek ontvangen. Hier zijn wij als bestuur van de OSDB natuurlijk zeer content mee. Maar we zijn wel aan de wet gebonden omtrent het coronatoegangsbewijs (CTB) en bezoek van de OSDB. Daarom  de volgende spelregels voor de komende weken:

  • Vertoon je verschijnselen en/of is je zelftest positief: blijf thuis. Beterschap en hopelijk zien we je snel.
  • Blijf je buiten om de wedstrijden te kijken? Toegang tot sportpark Drachtster Bos is zónder CTB. Bewaar als toeschouwer wel minimaal 1,5 meter afstand tot personen die niet tot je huishouden behoren.
  • De kantine is zonder CTB open voor afhaal: bestel bij de bar je consumptie en ga meteen naar buiten. Het is niet toegestaan om voorin de kantine te blijven ‘hangen’. Loop zo snel mogelijk naar buiten.
  • In een gedeelte van de kantine kun je zitten. Dit afgeschermde gedeelte valt onder de horeca. Je kunt hier alleen zitten, en er is alleen toegang met een CTB. Op vertoon van je CTB kun je een polsbandje krijgen, zodat we niet steeds hoeven te scannen.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen van clubvrijwilligers op. Met elkaar zorgen we ervoor dat voetbal een feest blijft!
  • Ook de OSDB valt onder de horeca en is daardoor alleen met een CTB te bezoeken. 

......nu de leuke dingen. Komende zaterdag 5 februari staat de inhaalwedstrijd Drachtster Boys - Zeerobben op de agenda, aanvang 14.30. De OSDB is geopend vanaf 14.00 uur en u bent weer van harte welkom.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum