Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Simon Jellema benoemd tot erevoorzitter

Op vrijdag 22 april jl. heeft Simon Jellema formeel afscheid genomen van het voorzitterschap bij de OSDB, de Ondernemers Sociëteit van Drachtster Boys tijdens de ledenvergadering.

Als dank voor zijn jarenlange inzet is hij benoemt tot erevoorzitter OSDB en ontving van Rudy Verword daarvoor een speldje met certificaat.

Voorzitter Gijs Lokhorst van Drachtster Boys mocht namens de club Simon een officiële onderscheiding uitreiken en overhandigde de speld van waardering. 

Tenslotte had OSDB-lid Willem de Vries nog een verrassing voor de vrouw achter de voorzitter. Liske ontving een mooi cadeau als waardering.

Na de ledenvergadering ging deze over in een informele setting en onder het genot van een hapje en een drankje werden herinneringen opgehaald. Tegen de avond werd een heerlijk buffet geserveerd door Access catering (voorheen Easy Catering), waarna het nog lang gezellig bleef.

Kijk hieronder voor een foto impressie

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum