Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Goede overwinning

Afgelopen zaterdag (2 december) werd de uitwedstrijd in en tegen Jubbega met een gelijkspel beëindigd (1-1).

Dat was jammer want de gelijkmaker viel diep in blessuretijd. De week ervoor, op zaterdag 25 november, werd de thuiswedstrijd tegen Alcides uit Meppel met 2-1 gewonnen. Door beide resultaten staan we momenteel op de 7e plaats.


Bij winst zaterdag tegen Broekster Boys sluiten we de eerste seizoenshelft prima af. Ook dit seizoen komende de onderste vijf ploegen in aanmerking voor degradatie. Twee degraderen rechtstreeks en de andere drie moeten erom spelen. Komende zaterdag kan dan ook een mooie stap gezet worden en afstand worden genomen van de onderste 5 posities.

Geïnteresseerd in de stand kijk hier op de ranglijst 1e klas I en bekijk de foto's die weer door Willem de Vries van NID gemaakt zijn.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum