Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Uitnodiging wedstrijd Drachtster Boys - Blauw Wit'34

U wordt bij deze uitgenodigd voor het bijwonen van de eerste competitiewedstrijd in 2024 want de 2e helft van het seizoen is weer begonenen.

Komende zaterdag, 27 januari, speelt het eerste thuis tegen Blauw Wit’34 uit Leeuwarden. Drachster Boys staat momenteel op plek 10, een plek die recht geeft op het spelen van een degradatiewedstrijd en dat wil je niet. Er moet dus wat gebeuren om bij de degradatie streep vandaan te komen. Zaterdag dus tegen Blauw Wit en pot tegen een voetballende ploeg en dat ligt ons wel. De weken daarop krijgen we zware tegenstanders namelijk ONS uit en d’ Olde Veste’54 thuis, de drie punten zijn dan komende zaterdag van harte welkom.


Aanvang wedstrijd 14.30. OSDB geopende vanaf 14.00 uur. Wedstrijd sponsor is autobedrijf v.d. Brug. Balsponsor is Meer Advies.

Kijk voor de stand hier op de ranglijst 1e klasse I. De afgelaste wedstrijd FC Burgum – Drachtster Boys van zaterdag jl. wordt op 17 februari ingehaald.

 

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum