Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Weer verlies in de laatste minuten

Veel beter spel dan de laatste keer, maar toch geen punten.

Het eindresultaat is helaas weer een verlies partij, maar dan wel met veel beter spel dan de laatste keer. Als Drachster Boys het spel niet hoeft te maken is het kennelijk makkelijker en dat was dan ook duidelijk te zien.

Het zouden tegen de koploper mooie bonuspunten geweest zijn echter, even de voorsprong gehad (schitterende goal Joel Wagenaar), daarna met 1-2 achter en via een zondagsschot (Said) weer op gelijke hoogt. In de slot fase door een verdedigingsfout met 2-3 verloren. ..jammer maar we moeten door.

Zaterdag 17 februari in de uitwedstrijd tegen FC Burgum zal Drachster Boys het spel wel moeten maken. Beiden hebben 11 punten en plaats 11 en 10 op de ranglijst hebben beide de punten hard nodig. Is het thuisvoordeel van de Burgumers een voordeel? De uitwedstrijd beging om 15.00 uur. Alle steun is van harte welkom. Zie voor meer informatie de ranglijst 1e klas I

Hier nog schitterende foto’s van de wedstrijd tegen d’Olde Veste’54 van zaterdag 10 februari gemaakt door Willem de Vries van NID)

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum