Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Afsluiten met winst, maar het moet straks wel een stukje beter

Drachtster Boys heeft  zaterdag 25 mei de wedstrijd tegen FC Burgum met 3-2 gewonnen.

De eerste helft zagen we een fris en goed spelend Drachtster Boys wat verdiend met 2-0 voor stond bij de rust. Na de rust leek het wel of iedereen het wel geloofde en kreeg FC Burgum de kans om de 2-1 en de 2-2 te maken. Uiteindelijk was het Jensen Postma die net voor het einde de winnende treffen binnen kopte. Een overwinning zit dan wel wat lekkerder op de afsluitende BBQ na de wedstrijd.

Terugkijkend op het hele seizen is de conclusie dat we moeite hebben met scoren en dat het verdedigend beter moet. Als Drachtster Boys dat voor elkaar krijgt kan ze goed meedoen om de prijzen. Het moet dus straks een stukje beter, op naar het nieuwe seizen.

Willem de Vries van NID heeft een set prachtige foto's gemaakt, zie onder dit verslag.

Benieuwd naar de ranglijst? Klik hier voor de eindstand 1e klasse I

Naast Jubbega (degradeert wegens niet opkomen dagen), degradeert LSC1890 rechtstreeks. Alcides, Marum en FC Burgum gaan de nacompetitie in. Kampioen is ONS en dat werden ze in de 99ste minuut.

Lees hier ook het wedstrijdverslag van Drachtster Boys - FC Burgum


Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum