De Drachtster zaalvrouwen, uitkomend in de Eredivisie, organiseren dit jaar het European Women`s Futsal Tournament , een toernooi waar de 6 beste landskampioenen uit Europa aan mee doen.

Om dit toernooi te kunnen organiseren is veel geld nodig. Helaas zijn er in Drachten en omgeving te weinig bedrijven die dit evenement willen sponseren dus doen de Drachtster vrouwen een beroep op de inwoners van Drachten e.o. en verder iedereen die het vrouwenzaalvoetbal een warm hart toe draagt.


Een soort van CrowdFunding actie waarbij gevraagd wordt om 10 euro te doneren om de organisatie van het toernooi in maart mogelijk te maken. Er worden onder diegene die 10 euro(of meer) doneren 100 Passe-partout kaarten verloot t.w.v. 17,50 euro.

Help mee het EUROwft 2018 in Drachten mogelijk te maken* en stort 10 euro op banrekening NL97RABO 0309001412 tnv Drachtster Boys ovv donatie EUROwft2018

De vrouwen van Drachtster Boys zijn u zeer erkentelijk.

*Deze actie loopt van vrijdag 9 februari tot zondag 25 februari.


Dit zijn de deelnemende landen van links naar rechts; Drachtster Boys, Italie, Oekraine, Portugal, Rusleand en Spanje

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.