Veel beter spel dan de laatste keer, maar toch geen punten.

Het eindresultaat is helaas weer een verlies partij, maar dan wel met veel beter spel dan de laatste keer. Als Drachster Boys het spel niet hoeft te maken is het kennelijk makkelijker en dat was dan ook duidelijk te zien.

Het zouden tegen de koploper mooie bonuspunten geweest zijn echter, even de voorsprong gehad (schitterende goal Joel Wagenaar), daarna met 1-2 achter en via een zondagsschot (Said) weer op gelijke hoogt. In de slot fase door een verdedigingsfout met 2-3 verloren. ..jammer maar we moeten door.

Zaterdag 17 februari in de uitwedstrijd tegen FC Burgum zal Drachster Boys het spel wel moeten maken. Beiden hebben 11 punten en plaats 11 en 10 op de ranglijst hebben beide de punten hard nodig. Is het thuisvoordeel van de Burgumers een voordeel? De uitwedstrijd beging om 15.00 uur. Alle steun is van harte welkom. Zie voor meer informatie de ranglijst 1e klas I

Hier nog schitterende foto’s van de wedstrijd tegen d’Olde Veste’54 van zaterdag 10 februari gemaakt door Willem de Vries van NID)

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.