Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Drachtster Boys - SV Bedum

Let op gewijzigde aanvangstijd. Komende zaterdag 15 december de laatste competitiewedstrijd van 2018.

Drachtster Boys ontvangt thuis SV Bedum. Ook een ploeg die door Hans v.d. Ploeg is getraind in het verleden. Afgelopen zaterdag speelde Drachtster Boys nog gelijk tegen Be Quick in Dokkum (0-0). Door de wat mindere prestaties van de afgelopen weken is Drachtster Boys gezakt naar plaats 5 op de ranglijst.

Robin Zuidema, de frivole rechtsbuiten wordt zeer gemist. Hij is herstellende van een scheurtje in de alvleesklier, wat dat betekent leest u hier een goed herstel Robin, ook namens de OSDB.

Voor komende zaterdag kunnen de Boys iedere steun gebruiken. De OSDB is geopend vanaf 13.30 uur. Aanvang wedstrijd 14.00, dit ivm met de vroeg intredende duisternis.
Wedstrijdsponsor is de Pi-groep en balsponsor ALTAC.

Na het laatste fluitsignaal start de afsluitende winterstop party met DJ  Joost in de kantineSponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum