Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Afsluiting 2018 OSDB

Drachtster Boys heeft zaterdag 15 december j.l. zich zelf een goede dienst bewezen en in de kou de wedstrijd tegen Bedum met 5-3 weten te winnen.

Hierdoor gaan we met een goed gevoel de winterstop in. De vierde plaats op de ranglijst valt wellicht iets tegen maar is, gezien de wisselende prestaties, een terechte. HZVV staat 11 punten voor en is uitzicht. Oranje Nassau en Winsum, de nr's 3 en 2 zijn nog binnen bereik. We zullen zien wat de tweede helft van het seizoen brengt.

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft gaan de mannen v
an 8 t/m 12 januari op trainingskamp naar Benalmadena (Spanje). Hopelijk gaan ze in 2019 beter van start dan de voorgaande jaren. Op 19 januari wacht namelijk de uitwedstrijd tegen Balk, de wedstrijd die ze vorige seizoen voor de winterstop verloren! Men heeft dus wat recht te zetten en weet wat ze kan verwachten in het kille Balk.

Nu de A-selectie klaar is, gaan wij met de OSDB ook het seizoen afsluiten en wel op vrijdag 21 december a.s. met de laatste netwerkborrel van 2018. Vanaf 17.00 uur zijn we geopend.
In 2019 hopen we allemaal weer te zien op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari. 
In tegen stelling tot voorgaande jaren is er geen nieuwjaarsreceptie die dag van Drachtster Boys zelf. Zij gaan op zaterdag 5 januari tijdens de winterboarding één en ander combineren.


Maar voor nu eerst tot ziens op de netwerkborrel komende vrijdag 21 december


Zie voor de stand de ranglijst 1e klas E, eerste helft seizoen 2018-2019

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum