Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Winterboarding 2019 weer van start

Op zaterdag 5 januari a.s. start in sporthal de Drait om 11.00 uur de 2019 editie van dit toernooi.

Verschillende samengestelde teams bestaande uit A- en B junioren, damens, senioren veld en oud spelers zullen het tegen elkaar opnemen.

Aan het einde van de dag om circa 18.30, voorafgaand aan de finale, speelt een team van de OSDB tegen het bestuur van Drachtster Boys. Vorig jaar won het team van de OSDB met 21-10, Zal het bestuur van Drachtster Boys zich kunnen revancheren? 

Als afsluiting is er een gezelligavond met eten en muziek. Ook is er gelegenied genoeg om met elkaar de beste voornemens voor 2019 door te nemen.

Het bestuur van de OSDB wil de sponsoren in het overzicht bedanken voor hun medewerking waardoor het mogelijks is dit toernooi weer te organiseren. Hartelijk dank daarvoor.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum