Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie en mooie overwinning

De nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari is uiteindelijk door circa 60 leden bezocht.

Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Simon Jellema, waarin hij iedereen vooral een gezond 2019 wenst, konden de aanwezigen gebruik maken van het buffet. Evenals vorig jaar was dit buffet door Eater Counter de Drait samengesteld en de aanwezigen genoten zichtbaar. Onder het genot van een drankje werd er nog lang en gezellig nagepraat of liever gezegd vooruit gepraat over wat het komende jaar ons gaat bieden.

De volgende dag op zaterdag 5 januari stond de Winterboarding op het programma. Ook deze editie, waarin verschillende samengestelde teams bestaande uit A- en B junioren, damens, senioren veld en oud spelers het tegen elkaar opnemen, was weer uitstekende georganiseerd. Hulde aan de organisatie.

Aan het einde van de dag speelt een team van de OSDB tegen het bestuur van Drachtster Boys. Dankzij uitstekende coach werk van onze voorzitter werd een verdiende 9-6 overwinning binnengehaald. Onfortuinlijk was de uitstekend keepende Ale de Wal. Hij had de dag na de wedstrijd last van zijn been en kom er niet meer op lopen. Foto’s hebben uitgewezen dat er een breuk in zijn been zit. Langs deze weg wensen we Ale van harte beterschap.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum