Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

We gaan weer los op zaterdag 21 september

Komende zaterdag 21 september gaan we weer los en start de competitie met de eerste thuiswedstrijd tegen Blauw Wit’34.

Afgelopen weken heeft Drachtster Boys gespeeld in de voorronde van de districtsbeker en zou dus redelijk op elkaar ingespeeld kunnen zijn. De eerste bekerwedstrijd op 31 augustus werd verloren uit tegen FC Burgum met 3-1. FC Burgum (fusie tussen BCV en Bergum) behaalde dus in haar eerste officiële wedstrijd direct haar eerste overwinning. Op 7 september werd thuis moeizaam gewonnen  van Griffioen met 5-3.  Afgelopen zaterdag dan de kraker uit tegen vv Drachten.  Geen speld tussen te krijgen, een dik verdiende 1-8 overwinning. Daarmee hebben onze jongens zich geplaatst voor de knock-out ronde.

Benieuwd hoe Drachtster Boys het zaterdag gaat doen als het echt om de knikkers gaat i n de competitie? Kom zaterdag naar het Drachtster Bos en beleef het mee. De koelkast is weer gevuld, het bier staat koud en er zijn heerlijk visschotels na de wedstrijd. Aanvang wedstrijd om 14.30. OSDB gepend vanaf 14.00 uur. Wedstrijdsponsor is Jellema Vastgoed. Balsponsor is de Wind Groep.


Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum