Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Vrijdag 27 september reguliere netwerkborrel

Voor Drachster Boys was het afgelopen zaterdag een valse start. Blauw Wit’ 34 won met 0-1 op basis van een zeer goede eerst 30 minuten.

Daarna werd het langzaam minder en kreeg Drachtster Boys iets meer overwicht.

De tweede helft was voor beide team lastig en het spel zakte een bedenkelijk niveau. Veel fouten en alleen wat individuele pogingen om tot scoren te komen. Werk aan de winkel om het team op de rit te krijgen voor de volgende wedstrijden.
Zaterdag 28 september speelt Drachtster Boys uit tegen Pelikaan S. en op zaterdag 5 oktober weer thuis. Het stugge Noordscheschut komt dan op bezoek.

Komende vrijdag is de eerste netwerkborrel van dit seizoen. Dit is dan tevens de laatste netwerkborrel op de laatste vrijdag van de maand. We gaan vanaf 1 november op elke eerste vrijdag van de maand de netwerkborrel organiseren. We hoeven dan geen rekening meer te houden met feestdagen die aan het einde van de maand vallen.

Voor komende vrijdag 27 september bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom om de OSDB voor een stuk gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum