Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Zoeken naar vorm

Even was er de hoop dat het op non-actie zetten van hoofdtrainer Hans van der Ploeg effect zou hebben.

Al vrij snel werd duidelijk dat onze jongens moeite hadden met de tegenstander, per definitie heeft ons eerste het altijd al moeilijk tegen een laag op de ranglijst geplaatst team. Het spel maken als je je niet kan optrekken aan de tegenstander is altijd al lastig gebleken. Zo ook afgelopen zaterdag.

Balk stond op de laatste plaats maar realiseerde zich dat door hard werken en veel inzet er mogelijk wat te halen viel in Drachten. De ploeg is niet in vorm en gedoe met de trainer. Ze kregen loon naar werken en wonnen uiteindelijk met 1-3.

Komende zaterdag (26 oktober) vertrekt Drachtster Boys naar Harlingen voor de wedstrijd tegen Zeerobben, een mooie tegenstander om je aan op te trekken.

Lees hier het verslag wedstrijd Drachtster Boys - Balk.

Voor de ranglijst kijk hier opranglijst 1e Klas E

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum