Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Kraker van de week

Afgelopen zaterdag heeft Drachtster Boys, met de nieuwe hoofdtrainer Luitzen Nijboer aan het roer, zich zelf een zeer goede dienst bewezen in Harlingen. 

De weliswaar gestolen 3 punten zijn mooi meegenomen. Lees hierover meer in het verslag van zowel Drachtster Boys als Zeerobben verderop.


Komende zaterdag 2 november ontvangt Drachtster Boys een van de topploegen uit de 1e klas te weten Winsum. Deze ploeg heeft afgelopen zaterdag met 10 man gelijk gespeeld tegen Pelikaan S (1-1) en staat daardoor op de derde plaats. Zij zullen er dus alles aan doen de aansluiting te houden met koploper Leeuwarder Zwaluwen.

Drachtster Boys is door de overwinning op Zeerobben (0-1), dit is de tweede toverwinning en beide behaald in een uitwedstrijd, gestegen van plek 12 naar 11. Een kleine stap, maar oh zo belangrijk. De afstand met de nummer 4 is slechts vier punten. Kortom, onze jongens kunnen weer aan de bak a.s. zaterdag in de kraker van de week!

Aanvang wedstrijd om 14.30, OSDB geopend vanaf 14.00. Wedstrijdsponsor is Wilgenbeheer en balsponsor Stornebrink Keurslager
  
Lees hier van de wedstrijd Zeerobben - Drachtster Boys het wedstrijdverslag van Drachtster Boys en wedstrijdverslag van Zeerobben
Voor de stand kijk ranglijst 1e klas E

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum