Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

SG Groen groep , nieuwe categorie sponsor Drachtster Boys

Wij zijn zeer content met het feit dat de SG Groen groep per ingang van dit seizoen categorie sponsor is geworden bij Drachtster Boys.

Een mooie opstekker voor beide partijen. Wij wensen Wichard de Vries en zijn medewerkers dan ook van harte welkom en een aangename tijd bij Drachtster Boys en de OSDB. 


De SD Groen groep is een hoveniersbedrijf uit Dokkum met o.a. de onderstaande specialisaties uitgevoerd in heel Nederland


  • Het ontwerpen van doordachte en creatieve tuinconcepten.
  • Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van groenprojecten.
  • Het complete scala van werkzaamheden op het gebied van sport, recreatie en natuur. Van de aanleg van een kunstgrasveld voor voetbal of hockey tot het onderhoud van recreatieterreinen.

 Zie voor meer informatie
sg-groengroep.nl

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum