Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

Netwerkborrel en bezoek wedstrijd Drachtster Boys - Winsum

Wij nodig u uit voor: 

  1. De netwerkborrel op vrijdag 14 oktober a.s. Inloop vanaf 17.00 uur, waarna U gezellig kunt bij kletsen onder het genot van een hapje en een drankje met de nadere leden in de OSDB..
  2. De wedstrijd Drachtster Boys – vv Winsum, de ploeg die Fred de Boer, oud-trainer van Drachster Boys, momenteel onder zijn hoede heeft. OSDB geopend vanaf 14.00 uur. Wedstrijdsponsor is Snij Noord en balsponsor Concordia Keuken &Bad.
We zijn benieuwd of onze jongens het tij zaterdag weten te keren. Na tweemaal een gelijkspel tegen respectievelijk Hoogezand en Groningen de afgelopen twee weken, zijn ze wel toe aan een overwinning. Fred de Boer kenende zal hij met veel inzet Drachtster Boys in het begin onder druk zetten om een voorspong te forceren. Winsum is goed gestart en is momenteel koploper met zeven punten uit drie wedstrijden. Drachtster Boys daar en tegen staat op de 11e plaats met twee punten uit drie wedstrijden.

Kortom rug rechten en er tegenaan. Het belooft in ieder geval een leuke pot te worden met veel strijd en inzet. Aanvang wedstrijd 14.30. Zie voor de stand  stand 1e klas F na drie spelrondes

Wij hopen u vrijdag en/og zaterdag te mogen begroeten.Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum