Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

GEOMAAT nieuw OSDB-lid

Op zaterdag 28 januari jl heeft Jurjen van der Noord namens Geomaat het contract, behorende bij het OSDB-lidmaatschap, ondertekend en daarmee is GEOMAAT sponsor geworden van onze mooie club. 

Geomaat is een innovatief landmeetkundig bedrijf en heeft jarenlange ervaring in het inwinnen, maatvoeren en verwerken van Geodata. Het bedrijf heeft vestigingen in Groningen en Amersfoort, bestond vorig haar 20 jaar en houdt zich bezig met :
  • Landmeten
  • Mobile mapping
  • Drone mapping
  • 3D-Lasrescanning
  • Infra-Totaal
  • Maatvoering
  • Data analyse en verwerking
Nieuwsgierig geworden? Zie voor meer informatie de bijgevoegde brochure onder aan dit bericht of kijk eens rond op de geomaat.nl

Wij wensen Jurjen en zijn collega’s dan ook een mooie en gezellige periode bij onze club en hopen elkaar vaak in de OSDB-ruimte te ontmoeten.
Bent u ook gentresseerd om eens wat meer over uw bedrijf te delen met de andere OSDB-leden. Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak om te kijken hoe we daar met elkaar vorm aan kunnen geven

Het bestuur

Klil op de foto om deze uit te vergroten

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum