Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

OSDB aanwezig bij Nederland - Gibraltar

Maandag 27 maart jl. was de OSDB aanwezig bij de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Gibraltar.

Er waren 38 leden die zich hadden aangemeld om samen met de OSDB deze wedstrijd te bezoeken. Om 15.00 precies vertrokken we richting de Kuip met een luxe touring carr van Paulusma Reizen.

Onder het genot van een drankje (Jan de Vries had van alles in de bus geladen) werd het al snel gezellig. Al keuvelend en kletsend bereikten we zo rond 17.00 Houten waar we bij restaurant de Engel een tussenstop hadden ingelast. Hier kon iedereen gebruik maken van een eenvoudige doch voedzame maaltijd.

Om 18.15 vervolgende we onze reis naar Rotterdam, maar niet voordat we een groepsfoto hadden gemaakt. Onderweg kreeg iedereen een toegangskaart/zitplaats uitgereikt. Bij de Kuip aangekomen werd de bus geparkeerd en was het nog een stukje lopen naar de ingang het Maasgebouw. We moesten deels om het stadion heen lopen. Aangekomen op de tribune bleken we zeer goede zitplaatsen te hebben, rij 1 en 2 vak loge, waardoor we de spelers en de wedstrijd ter hoogte van de middenstip heel goed konden zien en volgen. We zaten er als het ware bovenop het veld.

De presentatie van Gibraltar en het Nederland elftal was indrukwekkend en de sfeer overweldigend. Het volkslied werd uit volle borst meegezongen. Van de wedstrijd werden we helaas niet echt warm, veel breien en besluiteloosheid bij het Nederlands elftal. We waren al lang blij dat er drie keer gescoord werd, waardoor we enigszins weer op temperatuur konden komen. Maar over de hele wedstrijd gezien een belevenis, met veel sfeer en entourage.

Na de wedstrijd gingen we zo snel mogelijk naar de bus aangezien de terugreis 3 uur in beslag neemt. Om 23.15 reden we weg bij de Kuip. Onderweg werd nog veel nagepraat over de wedstrijd en genoten van een kaas- en worstplankje, welke door Jacqueline (..inderdaad die van de kantine) aan ons was meegegeven. Super bedankt daarvoor.

Onderweg werd Martijn de Bruin, vertegenwoordiging van ING en ook mee, bedankt voor het regelen van de toegangskaarten, Paulusma Reizen voor het vervoer en de locatie voor de warme maaltijd, en Jan de Vries voor de catering. 
Om 01.30 arriveerden we moe maar zeer voldaan bij Drachtster Boys en keerde iedereen huiswaarts.

K
ijk hieronder voor een foto impressie van deze dag.


Klil op de foto om deze uit te vergroten

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum