Skip to main content

Drachtster Boys - Cambuur (9 juli 2024)

met een foto impressie 

OSDB-uitje met grote saamhorigheid (17 mei 2024)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - FC-Burgum (3-2)

Klik hier voor een impressie met foto's

Drachtster Boys - d' Olde Veste'54 (2-3)

Klik hier voor een impressie met foto's

Het laatste nieuws

We gaan we los

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van ons hebben laten horen.

We hopen in ieder geval dat u een mooie vakantie heeft gehad, waar u ook bent geweest, welke temperatuur u ook heeft met gemaakt, maar dat u in ieder geval gezond bent gebleven.

Wij hebben in ieder geval niet stil gezeten de afgelopen periode. De OSDB-ruimte heeft een opknap beurt gehad, nieuwe vloer en nieuwe kleuren op de wanden. Ook hebben we nagedacht hoe we meer reuring in de OSDB krijgen oftewel meer gezelligheid en drukte. In navolging van vele ander clubs hebben we besloten om de bestuurskamer te integreren in de OSDB-ruimte. Dat betekent dat op wedstrijddagen het bestuur van Drachtster Boys de tegenstander en het arbitrale trio, etc ontvangt in de OSDB-ruimte.

Hoe dat er uit gaat zien zult u op 23 september bij de eerste competitiewedstrijd tegen ONS thuis zelf kunnen zien en ervaren. Noteert u alvast deze dag in uw agenda, zodat we met elkaar de nieuwe opzet kunnen inwijden. Daarover later meer in een volgende nieuwsbrief.

Benieuwd naar de competitie indeling en de wedstrijden de komende periode.  Klik hier voor de competitie indeling klasse 1I en hier voor het wedstrijdprogramma seizoen 2023/2024

Komende zaterdag 2 september dus een bekerwedstrijd thuis tegen St Annaparochie, aanvang 14.30. Voor alle duidelijkheid de OSDB in nog niet geopend, de inrichting daarvan is nog niet afgerond.

Sponsormogelijkheden

In Nederland gaat jaarlijks bijna vijfhonderd miljoen euro om in sportsponsoring. De helft ongeveer gaat naar de topsport, de andere helft is voor de breedtesport. Ook Drachtster Boys eet mee uit de ruif van de sponsoring. Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys (OSDB) bestaat uit een groot netwerk van lokale en regionale ondernemers die de club een warm hart toedragen. Maar die liefde komt niet van één kan. Het goede imago van Drachtster Boys biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid te profiteren van een brede regionale uitstraling. Het ‘uitnutten’ van het ondernemersnetwerk is anno 2008 een geaccepteerd en effectief instrument voor succesvolle bedrijfsvoering. Dat verklaart ook de gestage groei van sportsponsoring in de breedste zin van het woord. De kracht van sportsponsoring is groot. Met name waar het gaat om imagoversterking, verhoging van product- of merkbekendheid.

Foto's
25 januari 2020 - Drachtster Boys - d'Olde veste'54 (0-1)
19 november 2019 - OSDB-uitje: bezoek Nederland - Estland (5-0)
21 september 2019 - Drachtster Boys - Blauw Wit'34 (0-1)
3 mei 2019 - Klaverjassen in de OSDB
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen sc Heerenveen
Drachtster Boys tegen Winsum