Komende zaterdag 17 maart staat de wedstrijd Drachtster Boys - PKC’83 op het programma.

In de dagen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Zeerobben op 10 maart jl. speelde Drachtster Boys een uitwedstrijd voor de beker (achtste finale). Na een vroege 2-0 achterstand tegen Oranje Nassau werd de wedstrijd uiteindelijk met een prima 2-4 winst afgesloten.

Dinsdag 13 maart werd er geloot voor de kwartfinale. Drachtster Boys speelt wederom en uitwedstrijd en wel tegen Alcides in Meppel. Waarschijnlijk wordt deze gespeeld op woensdag 4 april.

De halve finale staat gepland op 28 april. Mocht Drachtster Boys zich plaatsen voor de halve finale, welke recht geeft op het spelen in de landelijke KNVB-beker na de zomer, dan ontvangt het de winnaar van  de wedstrijd Urk - Be Quick Dokkum. 

Even terug naar komende zaterdag. Wat kan de ploeg van trainer Hans van de Ploeg na de nederlaag tegen Zeerobben in de competitie? 

PKC’83, de tegenstander van zaterdag, staat op de 6e plaats en kan vrijuit spelen. De koploper Buitenpost speelt uit tegen d’Olde Veste’54 in Steenwijk. Voor Drachtster Boys is het aanhaken of afvallen in de strijd om rechtstreekse promotie. Kijk hier voor de  ranglijst 1e klas E

Hoe gaan onze jongens om met deze druk? Kom en beleef het mee of kom gewoon gezellig langs.  

Let op, gewijzigde aanvangstijd.
Aanvang wedstrijd 15:00. OSDB geopend vanaf 14.30 uur. We hopen iedereen weer te mogen begroeten.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.