Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd uit tegen Noordscheschut met 6-2 verloren. Belangrijkste van die dag was iedereen fit te houden voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie op zaterdag 2 juni a.s.

Tegenstander zaterdag is Sportlust'46 uit Woerden, die uit komt in de eerste klas A district West, waarin het op de vierde plaats is geëindigd. Net als Drachtster Boys zijn zij winnaar van de eerste periode. Alleen heeft Sportlust '46 haar laatste wedstrijden gewonnen en Drachtster Boys niet. Tevens is Sportlust '46 winnaar van de districtsbeker in West II. 

Je zou dus kunnen zeggen dat Sportlust '46 een betere voorbereiding op de nacompetitie kent als Drachtster Boys, maar is dat ook zo?

Kortom beleef dit mee en kom zaterdag allemaal naar het Drachtster Bos om onze jongens te steunen in deze eerste beslissing wedstrijd van in totaal drie, om promotie naar de hoofdklasse. Bij winst speelt Drachtster Boys volgende week een uitwedstrijd, bij verlies stopt het voor Drachtster Boys.

Aanvang wedstrijd  zaterdag 2 juni 14.30. OSDB geopend vanaf 14.00 uur



Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.