Drachtster Boys heeft zaterdag de wedstrijd tegen Gorecht met 5-2 weten te winnen. Bekijk de foto’s van de wedstrijd verderop, met dank aan Willem de Vries van NID of lees het verslag op TweeNul.

In de eerste helft had de ploeg van Hans van der Ploeg het lastig en kwam al snel na 9 minuten met 0-1 achter te staan door een bekeken schot van Gorecht.

Doelman Desmond Laurens stond te ver voor zijn goal en kon er alleen maar naar kijken. In de 24ste minuut deed Drachtster Boys wat terug en maakte Dennis Hoekstra de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand.

Na rust ging het vlammetje langzaam uit bij Gorecht en liep Drachtster Boys uit naar 4-1 met doelpunten van Rob Schokker (penalty) 52’, Rob Schokker 65’ en Sicco Bouwer 81’.

In de 90ste minuut kreeg Gorecht nog een penalty en kon de 4-2 op het scorebord zetten. Rob In Zuidema werd in blessure tijd nog onderuit gehaald en mocht zelf vanaf de stip de eindstand tegen zijn oude ploeg op het scorebord zetten. Een 5-2 overwinning was een feit

Lees hier het verslag op tweenul

Programa komende weken

Zaterdag 3 november gaan de Boys op bezoek bij de kampioen HZVV. Bij winst van HZVV wordt de afstand met de nummer 2 van de ranglijst zes punten. Het is dus aanhaken of afvallen voor Drachtster Boys.  Voor de liefhebbers hier de stand 1e klasse E

Op dinsdag 6 november spelen ze uit voor de beker tegen Oostergo. Eerst volgende thuiswedstrijd is zaterdag 17 november tegen Winsum. 10 november is er geen programma vor het eerste.

Bekijk hier de foto's van de wedstrijd, klik op de foto om deze uit te vergroten.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.