Wie de komende jaren Sportpark Drachtster Bos bezoekt kan er niet omheen: Drachtster Boys heeft een nieuwe hoofdsponsor.

Binnenkort wapperen de vlaggen in de masten en prijkt het logo van Bouwgroep Dijkstra Draisma (BGDD) op de shirts van het eerste elftal. Vandaag tekenden Biense Dijkstra (directeur Dijkstra Draisma) en Gijs Lokhorst (voorzitter van Drachtster Boys) het sponsorcontract. Binnenkort presenteert de club de gloednieuwe voetbalshirts.

In deze bijzondere coronatijd is het voor een voetbalclub geweldig om te kunnen rekenen op de steun van een nieuwe hoofdsponsor. De bouwgroep was al betrokken bij de jeugdafdeling en wordt nu hoofdsponsor van de club. “We zijn trots op Bouwgroep Dijkstra Draisma als nieuwe hoofdsponsor, ze passen goed bij onze voetbalclub,” aldus Gijs Lokhorst, “beide partijen zijn vooruitstrevend, innovatief, willen maatschappelijk betrokken zijn en de jeugd op sportief gebied steunen”.

Drachtster Boys is met zo’n 1000 leden de grootste amateurclub van Friesland. De vereniging leidt een groot aantal jeugdleden op, om uiteindelijk door te groeien naar het eerste elftal. In het komende seizoen krijgt een flink aantal voetballers de kans om zich te bewijzen in eerste elftal

Biense Dijkstra: “Geweldig om te zien wat Drachtster Boys voor elkaar krijgt met de jeugd academy. Voor een amateurclub is het heel professioneel. Het nuchtere, daadkrachtige karakter wat ze hebben past goed bij ons bedrijf. We kijken uit naar een mooie samenwerking, op naar een succesvol voetbalseizoen!”

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een familiebedrijf met vestigingen in Dokkum en Bolsward. Met 350 medewerkers realiseren zij spraakmakende projecten, zoals de 11Stedenhal, Afsluitdijk Wadden Center en het Beursgebouw voor de RUG in Leeuwarden. Daarnaast worden honderden woningen per jaar verduurzaamd. Dijkstra Draisma is een bouwbedrijf waarin innovatie samengaat met traditioneel vakmanschap. De bouwgroep wil de verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame en leefbare wereld, nu en in de toekomst.

Op onderstaande foto wordt het contract ondertekend door Biense Dijkstra (directeur Dijkstra Draisma) en GijsLokhorst (voorzitter Drachtster Boys). Klik op de foto om deze uit te vergroten. 
Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.