Win een camper van €100.000,- in deze super verloting en doe mee voor slechts €29,- per lot en maak kans op vele spectaculaire prijzen 

De komende jaren staan in het teken van verduurzaming. Voor sportverenigingen zijn deze investeringen niet op te brengen vanuit contributies en sponsoring. Daarom hebben korfbalvereniging KV Drachten/ van der Wiel en voetbalvereniging VV Drachtster Boys de handen ineengeslagen om en een landelijke verloterij te organiseren. Deze verloterij heeft al veel media-aandacht gehad.  

Wij als Ondernemer Sociëteit Drachtster Boys (O.S.D.B) willen ook een steentje bijdragen aan deze verloterij. Het is namelijk voor onze leden mogelijk, om met fiscale aftrek, een promotionele bijdrage aan de O.S.D.B. te doen. Met deze bijdrage kopen wij voor u, uw familie of uw personeel de loten. De prijs van één lot is €29,- Hiermee maakt u kans op geweldige prijzen, te weten:

  • Hoofdprijs: Luxe camper ter waarde van € 100.000,- + €25.000,- belastingvrij zakgeld.
  • 2e prijs: Audi A5 ter waarde van €50.000,-
  • 3e prijs: Reischeque ter waarde van €5.000,-
  • 4e prijs: Twee elektrische Fiets QWIC ter waarde van €4.200,-
  • 5e prijs: Apple Macbook ter waarde van €1.250,-
  • 6e prijs: iPhone 11
  • 7eprijs: Samsung TV
  • 8e prijs: Tierra Diner Set
  • 9e prijs: Playstation 5 met waardebon voor spellen.
  • 10e prijs: Sonos 5
  • 11e t/m 28e prijs: € 350,- (18 prijzen)
  • 29e t/m 46e prijs: € 250,- (18 prijzen)
  • 47e t/m 64e prijs: € 150,- (18 prijzen)

Deel van de opbrengst is voor het Odensehuis Dirk Baron

Naast het verduurzamen van de sportaccommodaties schenken bovengenoemde sportverenigingen een deel van de opbrengst aan de Stichting Odensehuis Dirk Baron in Drachten. Het Odensehuis doet belangrijk werk voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. Het Odensehuis draagt de naam van Dirk Baron. Hij was journalist van Omrop Fryslan en overleed in 2017 op 37-jarige leeftijd na de diagnose Alzheimer. Dirk Baron was jarenlang lid van de KV Drachten van der Wiel

Steun beide verenigingen én het Odensehuis door het kopen van één of meerdere loten. Hoe?

Bent u OSDB-lid of heeft u een bedrijf?
Mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef aan hoeveel loten u wilt kopen en vermeld uw contactgegevens. Maak vervolgens het juiste bedrag met vermelding “Promotionele bijdrage” + aantal loten over op rekeningnummer NL18RABO0369059220 t.n.v. O.S.D.B. Wij zorgen dan uiteraard dat u de juiste hoeveelheid loten per post van ons ontvangt. De trekking van de verloting is op 2 april 2021 en wordt verricht door een notaris.


Bent u particulier?
Dan kunt u uw loten rechtsteeks bestellen op onderstaande website.
 

Meer informatie over deze verloterij is ook te vinden op: www.drachten.verloterij.nl

We hopen van harte op uw deelname!

Met vriendelijke groet,
Bestuur van de Ondernemer Sociëteit Drachtster Boys


Hier nog een overzicht van de prijzen



Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.