Wij nodig u uit voor: 

  1. De netwerkborrel op vrijdag 14 oktober a.s. Inloop vanaf 17.00 uur, waarna U gezellig kunt bij kletsen onder het genot van een hapje en een drankje met de nadere leden in de OSDB..
  2. De wedstrijd Drachtster Boys – vv Winsum, de ploeg die Fred de Boer, oud-trainer van Drachster Boys, momenteel onder zijn hoede heeft. OSDB geopend vanaf 14.00 uur. Wedstrijdsponsor is Snij Noord en balsponsor Concordia Keuken &Bad.
We zijn benieuwd of onze jongens het tij zaterdag weten te keren. Na tweemaal een gelijkspel tegen respectievelijk Hoogezand en Groningen de afgelopen twee weken, zijn ze wel toe aan een overwinning. Fred de Boer kenende zal hij met veel inzet Drachtster Boys in het begin onder druk zetten om een voorspong te forceren. Winsum is goed gestart en is momenteel koploper met zeven punten uit drie wedstrijden. Drachtster Boys daar en tegen staat op de 11e plaats met twee punten uit drie wedstrijden.

Kortom rug rechten en er tegenaan. Het belooft in ieder geval een leuke pot te worden met veel strijd en inzet. Aanvang wedstrijd 14.30. Zie voor de stand  stand 1e klas F na drie spelrondes

Wij hopen u vrijdag en/og zaterdag te mogen begroeten.
Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.