Beste sponsor,

Graag nodigen wij je namens onze hoofdsponsor ING uit voor deelname aan een (race)fietstocht die dit jaar wordt uitgezet met vertrek en aankomst nabij Beetsterzwaag. Om er voor iedere deelnemer een plezierige middag van te maken, zal de totale groep ondernemers in tweeën worden verdeeld. Hierdoor ontstaat er een snelle- en een iets minder snelle groep. Iedereen mag zelf kiezen bij welke groep wordt aangesloten.

We gaan met iedere groep een tocht van zo’n 75 kilometer rijden. Op de helft van de route staat een koffie- of thee pauze gepland en de middag wordt afgesloten rond een uur of 17:00 met een borrel.


Programma:

·         Verzamelen: 13:00 uur

·         Vertrek: 13:30 uur

·         Koffie/Thee pauze: 15:30 uur

·         Finish met borrel: 17:00 uur

·         Einde programma: 18:00 uur.

Waar: 

Start- en eindpunt van de fietstocht is restaurant Het Witte Huis te Olterterp.

Spelregels:

De volgende spelregel zijn van toepassing:

·         Deelname is op eigen risico

·         Fietshelm is verplicht

·         Veiligheid staat voorop

·         De langzaamste fietser bepaalt het tempo.


Aanmelden:

Aanmelden bij Marco Wagenveld - ING.

Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 0630509939.


Het evenement valt of staat met goed weer. Mochten de weersomstandigheden vlak voor de tocht slecht blijken te zijn, dan stemmen we dat minimaal 1 dag van te voren af en plannen we een alternatieve datum. Het zou mooi zijn al je erbij aanwezig kunt zijn. Mocht je nog andere ondernemers kennen die het ook leuk vinden om mee te fietsen dan kan dat natuurlijk altijd en zijn deze ook van harte welkom. Graag tot de 23ste september.

Vriendelijke groet, 

namens het bestuur van c.v.v. Blauw Wit'34 en 
Gert-Jan Winkeler & Henk Hospes van ING

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.