De Onderneming Sociëteit van Drachtster Boys (OSDB) en bestuur van Drachtster Boys zijn trots te kunnen melden dat beide hoofdsponsors @WORK Personeelsdiensten en Jorritsma Bouw hun contract hebben verlengd.

Zowel @WORK als Jorritsma Bouw willen beide herkenbaar zijn in de regio en hebben indertijd voor een club gekozen die deze herkenbaarheid kan vergroten en daarnaast ook een maatschappelijke uitstraling bezit.

Wij zijn dan ook zeer content met de voorzetting van de samenwerking aldus voorzitter Simon Jellema van de OSDB.

Voorzitter Gijs Lokhorst van Drachtster Boys heeft directeur Rommie Woudstra van @WORK en commercieel manager Reinier Bron van Jorritsma Bouw elk een, door de A-selectie gesigneerd, bal overhandigd.

Beide hoofdsponsors lieten zich hierna graag met het nieuwe shirt fotograferen en werden daarbij geflankeerd door Simon Jellema (voorzitter OSDB) links en Gijs Lokhorst (voorzitter Drachtster Boys) rechts.  


 
Klik op de foto's om deze te vergroten

Met dank aan 
Tibbesmafotografie voor de mooie foto’s

Logo Tibbesma Fotografie kopie 2Niet onbelangrijk is het feit dat de spelers zaterdag jl. van de fotoshoot moraal kregen en vervolgens Be Quick Dokkum met een simpele 4-0 naar huis stuurden. Resultaat: Drachtster Boys is nu koploper  in de 1e klas E. Komende zaterdag de friese derby en topper tegen de nummer 2 van de ranglijst Buitenpost. 

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.