Op donderdag 29 maart a.s. is het precies zeventig jaar geleden dat in café Marktzicht voetbalvereniging Drachtster Boys werd opgericht. Hierbij een uitnodiging namens het bestuur van Drachtster Boys

Dit heugelijke feit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ter gelegenheid van dit jubileum vindt exact zeventig jaar na dato de opening plaats van onze overzichtstentoonstelling in de kantine van onze vereniging. Deze tentoonstelling is een aantal maanden te bezichtigen en duurt tot en met onze familiedag op 16 juni a.s. 

De tentoonstelling is als het ware een rondje langs de velden; via foto-, film- en archiefmateriaal is te zien en te beluisteren wat er zich allemaal zoal heeft afgespeeld op de verschillende voetbalcomplexen waar Drachtster Boys gedurende zijn zeventigjarig  bestaan gehuisvest is geweest. Daarmee geeft de tentoonstelling tevens een prachtige inkijk in een stukje geschiedenis van Drachten.

Graag nodigen wij u uit bij de opening van onze tentoonstelling aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op:


  • Datum: donderdag 29 maart 2018
  • Plaats: kantine VV Drachtster Boys, Postlaan 5
  • Tijdstip: 20:00 uur

U bent van harte welkom!

Met sportieve groet,
VV Drachtster Boys

Gijs Lokhorst
VoorzitterLaatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.