Drachtster Boys heeft zaterdag 15 december j.l. zich zelf een goede dienst bewezen en in de kou de wedstrijd tegen Bedum met 5-3 weten te winnen.

Hierdoor gaan we met een goed gevoel de winterstop in. De vierde plaats op de ranglijst valt wellicht iets tegen maar is, gezien de wisselende prestaties, een terechte. HZVV staat 11 punten voor en is uitzicht. Oranje Nassau en Winsum, de nr's 3 en 2 zijn nog binnen bereik. We zullen zien wat de tweede helft van het seizoen brengt.

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft gaan de mannen v
an 8 t/m 12 januari op trainingskamp naar Benalmadena (Spanje). Hopelijk gaan ze in 2019 beter van start dan de voorgaande jaren. Op 19 januari wacht namelijk de uitwedstrijd tegen Balk, de wedstrijd die ze vorige seizoen voor de winterstop verloren! Men heeft dus wat recht te zetten en weet wat ze kan verwachten in het kille Balk.

Nu de A-selectie klaar is, gaan wij met de OSDB ook het seizoen afsluiten en wel op vrijdag 21 december a.s. met de laatste netwerkborrel van 2018. Vanaf 17.00 uur zijn we geopend.
In 2019 hopen we allemaal weer te zien op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari. 
In tegen stelling tot voorgaande jaren is er geen nieuwjaarsreceptie die dag van Drachtster Boys zelf. Zij gaan op zaterdag 5 januari tijdens de winterboarding één en ander combineren.


Maar voor nu eerst tot ziens op de netwerkborrel komende vrijdag 21 december


Zie voor de stand de ranglijst 1e klas E, eerste helft seizoen 2018-2019

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.