Komende zaterdag 21 september gaan we weer los en start de competitie met de eerste thuiswedstrijd tegen Blauw Wit’34.

Afgelopen weken heeft Drachtster Boys gespeeld in de voorronde van de districtsbeker en zou dus redelijk op elkaar ingespeeld kunnen zijn. De eerste bekerwedstrijd op 31 augustus werd verloren uit tegen FC Burgum met 3-1. FC Burgum (fusie tussen BCV en Bergum) behaalde dus in haar eerste officiële wedstrijd direct haar eerste overwinning. Op 7 september werd thuis moeizaam gewonnen  van Griffioen met 5-3.  Afgelopen zaterdag dan de kraker uit tegen vv Drachten.  Geen speld tussen te krijgen, een dik verdiende 1-8 overwinning. Daarmee hebben onze jongens zich geplaatst voor de knock-out ronde.

Benieuwd hoe Drachtster Boys het zaterdag gaat doen als het echt om de knikkers gaat i n de competitie? Kom zaterdag naar het Drachtster Bos en beleef het mee. De koelkast is weer gevuld, het bier staat koud en er zijn heerlijk visschotels na de wedstrijd. Aanvang wedstrijd om 14.30. OSDB gepend vanaf 14.00 uur. Wedstrijdsponsor is Jellema Vastgoed. Balsponsor is de Wind Groep.Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.