Skip to main content

We zijn weer geopend

Nu de corona maatregelen zijn versoepeld en er weer bezoek mag komen op het sportpark met ingang van afgelopen zaterdag, mogen wij in de OSDB ook weer bezoek ontvangen. Hier zijn wij als bestuur van de OSDB natuurlijk zeer content mee. Maar we zijn wel aan de wet gebonden omtrent het coronatoegangsbewijs (CTB) en bezoek van de OSDB. Daarom  de volgende spelregels voor de komende weken:

  • Vertoon je verschijnselen en/of is je zelftest positief: blijf thuis. Beterschap en hopelijk zien we je snel.
  • Blijf je buiten om de wedstrijden te kijken? Toegang tot sportpark Drachtster Bos is zónder CTB. Bewaar als toeschouwer wel minimaal 1,5 meter afstand tot personen die niet tot je huishouden behoren.
  • De kantine is zonder CTB open voor afhaal: bestel bij de bar je consumptie en ga meteen naar buiten. Het is niet toegestaan om voorin de kantine te blijven ‘hangen’. Loop zo snel mogelijk naar buiten.
  • In een gedeelte van de kantine kun je zitten. Dit afgeschermde gedeelte valt onder de horeca. Je kunt hier alleen zitten, en er is alleen toegang met een CTB. Op vertoon van je CTB kun je een polsbandje krijgen, zodat we niet steeds hoeven te scannen.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen van clubvrijwilligers op. Met elkaar zorgen we ervoor dat voetbal een feest blijft!
  • Ook de OSDB valt onder de horeca en is daardoor alleen met een CTB te bezoeken. 

......nu de leuke dingen. Komende zaterdag 5 februari staat de inhaalwedstrijd Drachtster Boys - Zeerobben op de agenda, aanvang 14.30. De OSDB is geopend vanaf 14.00 uur en u bent weer van harte welkom.