Op vrijdag 22 april jl. heeft Simon Jellema formeel afscheid genomen van het voorzitterschap bij de OSDB, de Ondernemers Sociëteit van Drachtster Boys tijdens de ledenvergadering.

Als dank voor zijn jarenlange inzet is hij benoemt tot erevoorzitter OSDB en ontving van Rudy Verword daarvoor een speldje met certificaat.

Voorzitter Gijs Lokhorst van Drachtster Boys mocht namens de club Simon een officiële onderscheiding uitreiken en overhandigde de speld van waardering. 

Tenslotte had OSDB-lid Willem de Vries nog een verrassing voor de vrouw achter de voorzitter. Liske ontving een mooi cadeau als waardering.

Na de ledenvergadering ging deze over in een informele setting en onder het genot van een hapje en een drankje werden herinneringen opgehaald. Tegen de avond werd een heerlijk buffet geserveerd door Access catering (voorheen Easy Catering), waarna het nog lang gezellig bleef.

Kijk hieronder voor een foto impressie

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.