Helaas heeft Drachtster Boys gisteren (woensdag 4 april) in Meppel niet de halve finale in de beker weten te halen. 

Na een 2-2 eindstand tegen Alcides (2 maal Rob Schokker) moesten strafschoppen de beslissing brengen. Jan Stoker miste de zijne waardoor Alcides met 5-4 aan het langste eind trok.


Zaterdag speelt Drachtster Boys weer een thuiswedstrijd en wel tegen d’Olde Veste ’54 uit Steenwijk. De nummer 11 van de ranglijst, die een teleurstellend seizoen meemaakt, zal er alles aan doen om nacompetitie te ontlopen.  

Tegenstander Drachtster Boys staat stevig op de 2e plaats maar kan zich verder een misstap meer veroorloven, al was het alleen maar om in de goede flow voor de nacompetitie te komen.

Kom allemaal naar het Drachtster Boys en beleef het mee.

Na afloop zal trainer Hans van der Ploeg zijn kijk op het team, de ontwikkeling sinds oktober, teambuilding in Portugal en de invulling van het volgende seizoen toelichten. Ook is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen.


Aanvang wedstrijd zaterdag 14.30 uur. OSDB geopend vanaf 14.00 uur

Bekijk hier de ranglijst 1e klas E

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.