Zaterdag 6 april jl. na de wedstrijd Drachtster Boys - d’Olde Veste ’54 heeft hoofdtrainer Hans v.d. Ploeg een toelichting gegeven op het team, de ontwikkeling, presteren in het algemeen en zijn visie op het volgende seizoen.

Door de nederlaag tegen d’Olde Veste’54, even niet bij de les en je gaat met 1-2 het schip in, worden er door de leden van de OSDB vele kritische vragen gesteld. Hans geeft rustig antwoord waarbij telkens de teamontwikkeling centraal staat. Deze nederlaag behoort ook bij de ontwikkeling van het team, aldus Hans.

Hij legt aan de hand van een schema uit hoe dat proces in zijn werk gaat en dat teambelanging boven individueel belang gaat. Hij en zijn staf zijn hier dagelijks mee bezig.
Ook de aanwezige spelers ervaren dat de beleviing buiten het veld een hele andere kan zijn dan zij zelf beleven
 
De OSDB-leden zijn onder de indruk van de openheid waarmee Hans spreekt, een helder verhaal.

Ook wordt Hans gevraagd of hij, aan het begin van volgend seizoen, hier een vervolg aan wil geven, zodat de OSDB-leden worden meegenomen in de ontwikkeling van het team. Hans stemt hier graag mee in

Klik op de foto's om deze uit te vergroten


Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.