Komende zaterdag de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Balk. Drachtster Boys heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Gorecht met 1-6 gewonnen en zit lekker in haar vel. De ploeg uit Balk kan daar en tegen de punten harstikke hard gebruiken en strijd om nacompetitie te ontlopen.

Het wordt dus zaterdag een degradatiewedstrijd waarin Drachtster Boys vrij uit kan voetbalen en Balk alles en iedereen in de strijd zal gooien om de dure punten mee naar huis te nemen.

Na de wedstrijd is het jaarlijkse buffet, met daarbij speciale gasten, namelijk Dames 1 en staf, (wegens het behalen van het kampioenschap vorig seizoen en de A-selectie met staf. Alle gelegenheid om nader kennis te maken met speelsters en spelers.

Kortom, mis dit niet en kom allemaal samen met ons de laatste thuiswedstrijd in de competitie waardig af sluiten

Aanvang wedstrijd 14.30. OSDB geopend vanaf 14.00. Wedstrijdsponsors @Work en Jorritsma Bouw, balsponsor v.d. Wiel 

Op 26 mei speelt Drachtster Boys de laatste competitiewedstrijd uit tegen Noordscheschut. Op zaterdag 2 juni start de nacompetitie met mogelijk een thuiswedstijd tegen Sportlust ’46 uit Worden (alles nog onder voorbehoud ontwikkelingen in de laatste competitiewedstrijden)

Bekijk hier de 
ranglijst 1e klas E


Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.