De wedstrijd Drachtster Boys - Balk werd met een verdiende 1-2 verloren. Balk in euforie naar huis met drie punten in de achterzak en die ze hartstikke goed kunnen gebruiken om nacompetitie te ontlopen. En voor Drachtster Boys?  Geen blessures , maar of dit van invloed is op  het spel in de nacompetitie zullen we later wel zien.

Die middag waren op uitnodiging van de OSDB Dames zaal 1 en A-selectie aanwezig in de O
SDB en dat gaf en dat gaf een mooie inkijk in de wereld van zaal en veldvoetbal.

Willem de Vries overhandigde alle aanwezigen, namens NID, een mooie zonnebril. Voor de mooi zonnige dagen die ons in het verschiet liggen en wenst iedereen alvast een hele mooie vakantie. Door deze bril bekijk je de nederlaag vanuit een heel ander sperspectief.

Cor Kramp, leider Dames 1 zaal, nam vervolgens het woord een bedankt de OSDB voor de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de leden en op deze manier wat meer samenhorigheid te kweken. Cor sprak vurig de wens uit dat de zaal- en veldvoetbal wat meer naar elkaar toegroeien in de toekomst en hoopt dat deze middag daar een mooie aanzet voor is. Tevens biedt hij de leden daarvoor direct een kans. 

De eerste mogelijkheid doet zich namelijk komende vrijdag 25 mei al voor. Dames 1 zaal speelt dan de beslissingswedstrijd om het landskampioenschap in Drachten in de Snij Noord hal. Hoe dichter bij huis wil je het hebben! Dus als je benieuwd bent naar het niveau of de sfeer wilt proeven...

Vorig jaar landskampioen zaalvoetbal en dit jaar nog steeds in de strijd om het landskampioenschap, dan doe je als team en staf beslist iets goeds. Afgelopen vrijdag op 8 mei jl. dwongen de meiden een beslissingswedstrijd af tegen Pernis door deze tweede wedstrijd in de serie ‘Best of three’, te winnen. De eerste was ee nweek eerder verloren gegaan. Aanvang wedstrijd 20.30

De A-selectie zelf moet komende zaterdag 26 mei de laatste competitiewedstrijd spelen tegen Noordscheschut in Noordscheschut. Die pleg kan ook de punten erg goed gebruiken om nacompetitie te ontlopen, dus het zal er wel weer hard aan toegaan. Drachtster Bos moet zelf geen averij op lopen en in goede doen komen voor de nacompetitie.

Op zaterdag 2 juni start Drachtster Boys  de nacompetitie met een thuiswedstrijd thuis tegen Sportclub ’46 uit Woerden. Bij winst spelen  Drachtster Boys op zaterdag 9 juni een uitwedstrijd. Mocht die wedstrijd ook gewonnen worden dan spelen zij op de familiedag, op zaterdag 16 juni, thuis de beslissingswedstrijd om promotie naar de hoofdklasse. Tegenstanders nog niet bekend. Kortom, niet eenvoudig maar wel zeer aantrekkelijk traject om te volgen  en/of bij aanwezig te zijn. Nadere informatie volgt t.z.t.

Overigens genoten alle aanwezigen van een herlijk buffet, samengesteld door Eatcounter de Drait

Bekijk hier de 
ranglijst 1e klas E  of de foto''s van die middag

 Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.