De eerste vijf wedstrijden zitten er op en we doen het niet slecht met een tweede plek, maar de prestaties worden toch iets minder.

De eerst nederlaag was afgelopen zaterdag 20 oktober in Hoogkerk tegen PKC’83 een feit. Uiteindelijk werd het 4-3 voor de thuisploeg in een, qua score, pingpong wedstrijd.

De week daarvoor op zaterdag 13 oktober hadden de Drachtster al de nodige problemen met d’Olde Veste’54 en werd toch nog nipt met 3-2 gewonnen.

Je zou kunnen zeggen dat de motor begint te happeren, m.u.v. overigens Rob Schokker die er nu al 9 doelpunten in heeft liggen (topscorder op dit moment in de 1e klas E)

Komende zaterdag is Drachtster Boys gastheer van Gorecht uit Haren, de ploeg waar vorig jaar overigens Robin Zuidema speelde.Wat wordt het zaterdag?


Gorecht staat op de 10 plek en kan de punten goed gebruiken.

Drachtster Boys lijkt aangeslagen en daar zouden de Harenaren van kunnen profiteren. Die klappen er zaterdag wel op.


Nieuwsgierig?

Kom en beleef het mee a.s. zaterdag, aanvang wedstrijd 14.30 in het Drachtster Bos. OSDB geopend vanaf 14.00 uur

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.