De eerste periodekampioen is bekend. Na 7 wedstrijdstrijden en een 3-0 overwinning op Drachtster Boys op 3 november jl. leidt HZVV de ranglijst met 21 punten.

Drachtster Boys volgt met 15 punten uit 7 wedstrijden op de twee plaats. Met 13 punten volgen respectievelijk PKC´83, Oranje Nassau en Winsum. Komende zaterdag 17 november komt Winsum op bezoek bij Drachtster Boys. Dat beloofd een pittige wedstrijd te worden, waarbij het voor Winsum aanhaken of afvallen is.

Drachtster Boys heeft op 6 november nog een bekerwedstrijd in de benen. Deze uitwedstrijd tegen Oostergo die overigens in het Drachtster bos werd gespeeld leverde een dikke 1-12 overwinning op voor Drachtster Boys.

Hoe zal de ploeg van Hans v.d. ploeg omgaan met beide resultaten? Zal men de wedstrijd tegen Winsum, na een verdiend verlies tegen HZVV (na 8 minuten al met 10 man komen te staan is ook niet handig) en een zeer dikke overwinning tegen Oostergo, nonchalant opvaten of is men zich terdege bewust dat er wat moet gebeuren. Voetballend leek het in het begin van de competitie wat makkelijker te gaan dan op dit moment. We zullen het zien.

Aanvang wedstrijd Drachtster Boys - Winsum zaterdag 14.30. OSDB geopend vanaf 14.00 uur.
Wedstrijdsponsor is bouwbedrijf Dijkstra Draisma en balsponsor Stornebrink keurslager 


Overigens op de topscoordersranglijst staat Rob Schokker met 11 doelpunten op de eerste plaats en Robin Zuidema met 7 doelpunten op de derde plaats. Zie overzicht topscorer 1e klas E

Voor de liefhebbers hier de stand 1e klasse E of bekijk het wedstrijdprogramma seizoen 2018-2019 op onze site.Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.