De eerste helft was goed om aan te zien en Drachtster Boys beloonde zich zelf in de 13e minuut met een doelpunt van Rob Schokker.

Oranje Nassau deed wat terug en kon de 1-1 vrij snel op het score bord zetten. Hierna was het tweemaal Jan Jacob v.d. Mei die de 2-1 en 3-1 wist te maken.

In de tweede helft was bij Drachtster Boys de organisatie zoek en hing alles als los zand aan elkaar. Oranje Nassau profiteerde hiervan in de 60ste minuut en met de aansluitingstreffer (3-2). Hierna was de verdediging de kluts kwijt en kon Oranje Nassau ook de gelijkmaker laten aantekenen.

Het laatste kwartier speelde Oranje Nassau met 10 man wegens 2x geel en kregen zelfs de beter kansen, maar de eindstand was reeds bepaald (3-3). Door dit gelijke spel kon beide ploegen niet profiteren van het onverwachte verlies van HZZV tegen Broekster Boys. Winsum, die wel wist te winnen, neemt nu de 2e positie op de ranglijst in met 5 punten achterstand op HZVV.

Het duurt even voordat er weer een thuiswedstrijd is. Komende zaterdag speelt Drachtster Boys een uitwedstrijd tegen het altijd stugge en lastige Noordscheschut, de week daarop, op 8 december, een uitwedstrijd tegen Be Quick Dokkum.

Dinsdag 27 november speelt Drachtster Boys nog een uitwedstrijd in de tweede ronde van de districtsbeker tegen Heeg. Moet kunnen, maar bij bekervoetbal weet je het nooit.

Op zaterdag 15 december is de eerste volgende en tevens laatste wedstrijd dit jaar tegen Bedum.

Overigens was het in de OSDB gezellig napraten onder een lekker vishapje namens wedstrijdsponsor Snij Noord

Kijk voor de stand op de ranglijst van de 1e klas E

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.